Thursday, September 11, 2014

Mering alkaa toteuttaa aquaponic viimeksi noin

Mering alkaa toteuttaa aquaponic viimeksi noin viisi kuukautta. Aluksi vain ensimmäinen sato lehtikaali. Nyt muut kasvikset kuten purjo, sinappi vihreät kylä, chili ja pavut alkoi istutetaan.
Ei tietenkään kaikissa vaiheissa on noudatettava. Lisäksi täydellinen vaihe 1 t / d 4, voi myös no.2 ja 4 yksin, tai 2,3 ja 4 tai 1 ja 4, tai suoraan 4. Tässä on selitys kunkin vaiheen:
Pre-Nursery tai Seed Käynnistys Jokainen kasvi siemen julkaisu tiedot "itävyys" eli siementen itävyys. Yleensä noin 80% itävyys, eli jos kylvää 10 siementä, se on luultavasti vain 8 siemenet itävät. Pre-Taimisto tarkoituksena on suodattaa pois siemenet, jotka eivät kasva, joten me
JAGADPOKER.COM AGEN TEXAS POKER DAN DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYA vain kylvö / istutus siemeniä, jotka ovat alkaneet itää, jotta kasvavan melko suurella varmuudella.
On olemassa useita tapoja Pre-Taimisto, joista yksi kuuluu: • Siemenet liotetaan vedessä (lämmin) ja 1/2 - 1 tunti. Siementen itävyys on pitkä aika, kuten korianteria tai persiljaa tai Horenzo liottaa yön yli. Sen jälkeen jatka seuraavaan vaiheeseen, eli kylvöä tai istutusta. Perendamam tarkoituksena on kosteuttaa ihoa niin, että siemenet ihon pori2 suurennettu. Tuloksena on veden tunkeutumisen siemen. Tämä laukaisee siemen tuottaa kasvua säätelevää (auxin) joka sitten laukaisee siemenet virastojen (kasvava kohta) aloittaa kasvun. Tässä vaiheessa emme ole pystyneet erottamaan itämistä siemenet, joilla on korkea ja matala, joten jos suorakylvö / istutus, tuskin kaikki siemenet kasvavat (Huom: veteenupotuskoe voi olla kasvua säätelevää tai orgaaninen neste lannoitteena tai hieman suolaa auttaa kasvuprosessin ) • Jotta siementen kylvö / istutus on korkea itävyys, kun siemenet liotettiin, varastoidaan säiliössä, kostea pohja kaltaista kudosta, joka on kostutettu. Suljetuissa säiliöissä haihtumisen estämiseksi. Säilytä viileässä. Muutaman päivän kuluttua siemenet alkavat itää. Tässä vaiheessa voimme valita vain siemeniä, jotka ovat itäneet kylvetään tai istutetaan, niin probailitas kasvaa paljon suurempi.

No comments:

Post a Comment